OVER GERT-JAN

Gert-Jan, gediplomeerd en vooral gepassioneerd massagetherapeut, healer en reader (mlp).

Hij werd in 1964 geboren en is tot zijn zevende getogen in West-Afrika.
Na zijn HEAO-studie was hij als adviseur werkzaam in verschillende organisaties, zoals het Financieele Dagblad, DHL, de Hoge Raad der Nederlanden en  Greenpeace.
Daar heeft hij brede kennis en ervaring opgedaan met organisatie-ontwikkelingsvraagstukken, zoals kwaliteits- en procesmanagement, teambuilding, missie-, visie en beleidsvorming.
De rode draad in zijn leven is een intuïtieve en creatieve manier van werken, enthousiast en met humor. Een gevoelsmens die de dingen nèt even anders doet dan standaard. Met een aangeboren gevoelsantenne om precies datgene aan te reiken wat iemand of een situatie nodig heeft.

In de loop der jaren heeft hij cursussen en opleidingen in NLP (Master Practitioner), intuïtieve ontwikkeling en energiewerk (healer en reader) en massage- en bewegingstherapie gevolgd.
Sinds 2008 is hij naast freelance massagetherapeut (Hier zit 'm de Kneep) bij o.a. Sauna Thermen Riderrode en Sauna Centre Haarlem, ook adviseur bij Reos. In 2012 bouwt hij zijn eigen praktijk verder uit als massagetherapeut, healer en reader (mlp) onder de naam The Personal Touch.

“The Personal Touch staat helemaal voor mijn manier van werken. Ik geef graag een eigen, persoonlijke invulling aan datgene wat ik doe. Ik geloof wel in standaardmethodes, maar niet in standaard toepassingen. Niets of niemand is precies hetzelfde. En daar richt ik me ook op: wat heeft iets of iemand nodig in een gegeven situatie?”
Behalve in zijn werk als massagetherapeut, healer en reader (mlp) vindt hij ook zijn passie in theater en muziek.

“Ik heb altijd een soort missiegevoel gehad om de wereld te willen helpen veranderen. Inmiddels denk ik daar wat genuanceerder over. Ik heb de ervaring dat naarmate je dieper in jezelf komt je ook anders in het leven komt te staan: intenser, helderder, liefdevoller. Niet dat je geen problemen meer ervaart, maar je gaat er anders mee om: simpeler. En om de wereld te veranderen moet je inderdaad bij en vooral met jezelf beginnen, aanvoelen wat er bij jezelf leeft en ruimte geven aan je eigenheid. De wereld komt er dan beslist anders uit te zien.”

(mlp: met liefde en plezier)
© U-Art