STRUCTURAL PERFORMANCE IMPROVEMENT
 
Effect
Je ervaart een grotere flexibiliteit, een versterkt gevoel van lichaamsbewustzijn, een betere houding, afgestemd op jou uniciteit en op datgene wat jij tot uitdrukking wilt brengen.
Je kunt gemakkelijker, vanuit vrijheid, expressie geven aan datgene wat in jou leeft omdat de manier waarop jij je wilt uitdrukken in je lichaam wordt verankerd.
Je lichaam wordt een goed functionerend en coördinerend geheel door de afzonderlijke lichaamsdelen op elkaar af te stemmen en in balans te brengen. Je wordt beter “in het lood” gebracht, je lichaamsstructuur en bewegingspatronen worden sterk verbeterd waardoor je (nog) meer aanwezig kunt zijn met je jezelf en je omgeving.
 
Omschrijving en werkwijze
Het begint met een scan van je (lichaams)houding, je manier van bewegen. Waar stroomt de energie? Waar blokkeert deze? Hiervoor is niet alleen hetgeen dat je aan de buitenkant kunt waarnemen belangrijk, maar vooral ook wat jij in en bij jezelf kan waarnemen: hoe voel jij je in jouw lichaam?
Vervolgens stap voor stap los maken wat los wil komen om ruimte te maken voor wat vrij wil komen: fysieke, emotionele en geestelijke ruimte. Om vervolgens je “nieuwe gevoel” en wijze van expressie te verankeren in je lichaam, zodat het kan beklijven.
Combinatie van verschillende werkvormen, zoals Deep Tissue Massage, ademwerk en Healing en Reading.
Klik hier als je meer wilt weten over de verschillende werkvormen. Wellicht zijn meerdere sessies nodig om structurele verandering te realiseren.
 
Duur
90 minuten
 
Geschikt voor
Iedereen die meer van zijn eigenheid wil laten zien en vanuit zijn uniciteit wil communiceren, zoals (podium)artiesten en sprekers.
© U-Art