The Personal Touch

OVER

PRAKTIJK

The Personal Touch | Foto praktijk

Iedere sessie begint met een korte verkenning van speciale wensen en verwachtingen, eventuele contra-indicaties en ervaringen na vorige sessies. Hierdoor kan de sessie zo goed mogelijk op jouw  behoeften op dat moment worden aangepast.

De sessies vinden plaats bij YogaStudio Santpoort, Boerderij Landzicht (Velserbroek) of bij mij thuis (Velserbroek), afhankelijk van beschikbaarheid van ruimte.

Gert-Jan, gediplomeerd en vooral gepassioneerd massagetherapeut, healer en reader (mlp).

In 1964 geboren en tot mijn zevende getogen in West-Afrika. Hier liggen mijn roots.
Na mijn HEAO-studie als adviseur werkzaam in onder meer DHL, de Hoge Raad der Nederlanden, Greenpeace en Reos, een project- en adviesburo voor samenwerkingstrajecten in de gezondheidszorg en sociaal domein. Hierin heb ik brede kennis en ervaring opgedaan met organisatie-ontwikkelingsvraagstukken,  kwaliteits- en procesmanagement, teambuilding en missie-, visie en beleidsvorming en veranderingsmanagement. De rode draad hierin is voor mij altijd geweest: ‘wat is nodig om het (de energie) nog meer te laten stromen? hoe kan het simpeler, vanzelfsprekender, eenvoudiger en vooral ook plezieriger?’ 
Ik heb een intuïtieve en creatieve manier van werken, enthousiast, met humor en een gezonde dosis boeren verstand. Ik ben een gevoelsmens die volgens anderen de dingen nèt even anders doet dan standaard. Met een aangeboren gevoelsantenne om precies datgene aan te reiken wat iemand of een situatie nodig heeft.

In de loop der jaren heb ik cursussen en opleidingen in NLP Master Practitioner (1998-1999), Intuïtieve ontwikkeling/Energiewerk/Healer/Reader (2000-2004) ) en Massage- en bewegingstherapie (2007-2011) gevolgd. Met vervolgens de nodige specialisaties en nascholingen.
In 2008 ben ik naast mijn vaste baan als adviseur mijn praktijk gestart en werk ik o.a. voor Sauna Thermen Riderrode. Eind 2022 was de tijd rijp om mijn vaste baan als adviseur op te zeggen. 

The Personal Touch staat helemaal voor mijn manier van werken. Ik geef graag een eigen, persoonlijke invulling aan dat wat ik doe. Noem het eigenheid, noem het authenticiteit. 
Behalve in mijn werk als massagetherapeut, healer en reader (mlp) vindt ook zijn passie in theater en muziek. Allerlei soorten muziek. Van Oude Muziek tot Jazz, van Folk tot Afro. Mijn grote held is Harry Belafonte.

Ik heb van kinds af aan een soort missiegevoel gehad om de wereld te willen helpen veranderen en anderen te willen helpen. In de loop der jaren kom ik er steeds meer achter wat wat je wèl en wat je niet kunt veranderen, en vooral ook wat wordt bedoeld met ‘verander de wereld, begin bij jezelf’.  Mijn ervaring is dat je inderdaad kunt leren om vanuit Liefde, die in ieder van ons genesteld is, naar jezelf en situaties te kijken en van daaruit te handelen. ‘Een cursus in wonderen’ is hierin voor mij mijn gids. De wereld, je hele leven komt er dan beslist anders uit te zien. Voor mij is dat spiritualiteit.  Niet dat je geen problemen meer ervaart, maar je gaat er anders mee om.  

(mlp: met liefde en plezier

OVER MIJ

The Personal Touch | Foto Gert-Jan

ROUTE - CONTACT

Wil je meer informatie, of een afspraak maken?

Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Praktijkadres:

The Personal Touch is gevestigd aan de Hofgeesterweg 6, 1991 AD Velserbroek en is gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer, fiets of auto.
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Klik hier voor de routebeschrijving